motyw szansa0

Informujemy, że w związku z aktualnie panującą pandemią COVID-19 działania zaplanowane w modelu wsparcia o numerze WER19SZA0023 pod tytułem „Rozwijanie kompetencji podstawowych poprzez promowanie kultury i tożsamości bieszczadzkiej” zostają zawieszone.

Testowania modelu wstępnie zawiesza się od 6 listopada 2020 r. do 4 lutego 2021 r.

Informujemy, że w zakładce „Dokumenty” zamieszczone zostały dokumenty rekrutacyjne oraz związane z udziałem w modelu.

Dokumenty w ramach procesu rekrutacji:

  1. ANKIETA REKRUTACYJNA (TELEFONICZNA) - opcja
  2. FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY – uzupełniany i składany w ramach procesu diagnozy obligatoryjnie przez Każdego potencjalnego Uczestnika modelu.
  3. REGULAMIN REKRUTACJI I UCZESTNICTWA W MODELU WSPARCIA – składany (podpisany) jako załącznik do formularza zgłoszeniowego obligatoryjnie przez Każdego potencjalnego Uczestnika modelu.

Dokumenty podpisywane przez Uczestnika Modelu Wsparcia (podpisywane w 1-szy dzień wsparcia edukacyjnego).

  1. DEKLARACJA UCZESTNICTWA W MODELU WSPARCIA
  2. DANE UCZESTNIKA PROJEKTU
  3. OŚWIADCZENIE UCZESTNIKA MODELU WSPARCIA – wzór

 

Zachęcamy do zapoznania się z w/w dokumentami.

Informujemy, iż model pt. „Rozwijanie kompetencji podstawowych poprzez promowanie kultury i tożsamości bieszczadzkiej” uzyskał dofinansowanie ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach projektu: „SZANSA – nowe możliwości dla dorosłych” Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Model jest realizowany przez STAWIL sp. z o.o. z siedzibą w Rzeszowie (Grantobiorca) w partnerstwie z Lokalną Grupą Działania „Zielone Bieszczady” z siedzibą w Orelcu (Partner).

Więcej informacji dotyczących realizowanego modelu znajduję się w zakładce „O modelu” oraz w „Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa w modelu wsparcia”.

2020 09 14 plakat szansa

Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na otrzymywanie plików cookies od tej witryny internetowej. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki dotyczące zapisywania plików cookies.

Zrozumiałem